TERHAD! Dapatkan Starter Pack Tone Wow Excel PERCUMA!

Siapa Lagi Nak Income Stabil 4-5 Angka Setiap Bulan Tanpa Gagal, Hanya Dengan Bermodalkan Sekeping Simkad & Sebuah Sistem Online Canggih

Salam perkenalan,

Nama saya Zamri Nanyan, appointed business partner & leader Tone Wow Excel.

Tapi siapa pun diri saya tidak penting kerana kejayaan di dalam Tone Wow Excel tidak mengira status ekonomi seseorang, umur tua atau muda, lelaki atau perempuan.

Anda juga mampu hasilkan pendapatan pasif setiap bulan dengan program rujukan Tone Wow Excel ini.

Caranya mudah…

Anda buat, anda dapat! 

Konfem.

Berapakah kos untuk mula hasilkan pendapatan idaman anda ini?

Cuma
RM489
RM289

RM20!

Apa yang anda akan terima?

Sekeping simkad “buat duit” Tone Wow Excel untuk anda guna sendiri & sekiranya anda buat pesanan untuk pakej dealer, anda juga akan diberikan sebuah sistem pemasaran online canggih untuk memudahkan anda mempromosikan bisnes Tone Wow Excel ini.

Tapi…

Saya ada satu berita gembira untuk anda.

Saya Nak Berikan Simkad Tone WOW Excel Kepada Anda… PERCUMA!

Setiap Jumaat, saya sudah berhajat untuk melakukan sedikit jariah sempena anjuran umat Islam amat digalakkan bersedekah terutama pada hari Jumaat.

Jadi, saya ambil peluang ini untuk sponsor sekeping simkad setiap seorang kepada 5 10 ahli baru bertuah yang melakukan pesanan simkad Tone Wow Excel melalui laman web ini.

Ini adalah syarat-syarat kelayakan yang telah saya tetapkan.

Selepas tempahan dilakukan, berikan nombor akaun bank anda melalui whatsapp ke nombor 01164888335 dan saya akan masukkan RM20 sebagai kos untuk anda dapatkan simkad Tone Wow Excel PERCUMA ini.

Sekiranya anda dapatkan pakej DEALER yang berharga RM70, saya masih akan berikan anda RM20 kerana saya cuma sponsor anda untuk simkad sahaja tapi dengan pesanan pakej DEALER, anda sudah pun ada sistem online canggih untuk anda gunakan.

Walaubagaimanapun, saya sangat sarankan anda dapatkan pakej DEALER untuk memudahkan anda melakukan promosi bisnes Tone Wow ini pada masa akan datang nanti.

Nothing to lose, kan?

Ready?

Lakukan 2 langkah mudah ini sahaja.

Sila klik butang di bawah dan teruskan dengan tempahan anda.

STEP #1

Sila klik butang di bawah dan dapatkan rebate RM20.

STEP #2

Semoga ini akan menjadi pencetus kepada anda menghasilkan pendapatan tanpa henti seumur hidup anda nanti.

ikhlas,
Zamri Nanyan

FAQ

SOALAN: Kenapa berikan simkad dan bukannya berikan duit aje?

JAWAPAN: Seumpama memberi joran kepada pemancing berbanding memberi seekor ikan, pemancing boleh menggunakan joran yang diberikan untuk menangkap lebih banyak ikan pada masa akan datang. Jika diberikan seekor ikan, ianya akan habis dimakan sekali sahaja. Dengan mendaftarkan anda ke dalam Tone Wow Excel, anda berpeluang untuk hasilkan pendapatan pasif ekstra pada masa akan datang. Di samping itu, anda boleh berjimat di dalam penggunakan telefon dengan bertukar telco ke Digi melalui program Tone Wow Excel.

SOALAN: Hari ni bukan Jumaat, bolehkah saya dapatkan simkad ini secara PERCUMA?

JAWAPAN: Mohon maaf. Walaupun saya boleh berikan simkad Tone Wow Excel secara percuma setiap hari, ianya bukanlah tujuan asal saya lakukan promosi ini. Pemberian simkad Tone Wow Excel percuma hanya diberikan kepada 10 ahli bertuah untuk tempahan pada hari Jumaat sahaja. 

SOALAN: Saya takut kena tipu, bagaimana saya boleh hubungi tuan Zamri Nanyan terlebih dahulu?

JAWAPAN: Tak ada masalah, saya dah lama di dalam bisnes online ni dan anda boleh sahaja hubungi saya melalui Messenger di https://m.me/ZamriNanyan atau Whatsapp saya di 601164888335. Lagi pun, kalau saya nak tipu, lebih baik saya minta bayaran RM5,000 atau lebih, kan? Baru berbaloi nak tipu. 😉

Masih tak yakin dengan Tone Wow Excel? Saya faham. Chat dengan saya dulu =>